[lang]

Present Perfect

Personal
Projects
Packages
Patches
Presents
Linux

Picture Gallery
Present Perfect

sabbat part 2

Filed under: Life — Thomas @ 5:18 pm

2008-5-21
5:18 pm

An excellent opportunity to write an angry email to a company that I feel wronged by. The company in question is a Belgian company called Artson NV, I bought two stereo volume dials for my speakers, and they invoiced me shipping costs *after* the first invoice and the shipping, and then sent me a 15% intrest invoice a month later.

For once, this post will be in Dutch.

Jullie zijn het eerste bedrijf waar ik ooit iets van gekocht heb die leveringskosten *apart* aanrekenen en *na de aankoop*. En daarna rekent u een maand later ook nog eens 15% intrest aan.

Ik heb vandaag betaald, maar het zal meteen ook de laatste keer zijn dat ik ooit nog iets betaal. En ik hoop dat ik niet de enige klant ben die omwille van die manier van doen andere winkels opzoekt.

Het gaat mij niet om het geld, het is maar 3,15 + 0,05 euro (die 0,05 euro dient waarschijnlijk om ervoor te zorgen dat mensen daar nog eens overkijken – het bedrag 18,15 euro staat wel VIJF keer op uw factuur, en het eigenlijke bedrag van 18,20 euro slechts EEN keer) – het gaat mij om het feit dat uw manier van werken onlogisch is en erom vraagt om slecht af te lopen voor de klant.

Ik durf wedden dat u veel aanmaningen moet sturen.

Zonder rancune en vriendelijke groeten
Thomas

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

picture